3 redenen om je event bij IJsseldelta Center te organiseren

Als Event Manager wil je vooraf locaties checken of ze voldoen aan je wensen voor jouw bijeenkomst of evenement, maar het kost dan wel veel tijd en kilometers om meerdere locaties te bezoeken. Daarom geef ik je in deze blog mijn review van locatie met 3 redenen waarom je hier je evenement zou organiseren. Anderen nodig ik ook uit om hun ervaringen aan deze blog toe te voegen.

  1. Sportieve locatie bij voetbalstadion van PEC Zwolle
  2. Flexibele indeling qua zaalgebruik in combinatie met standruimte
  3. Hotelovernachting op locatie

Sportieve locatie bij voetbalstadion van PEC Zwolle

Zalen Classic, Business en Executive Lounge en 6 skyboxen kijken uit op het voetbalveld, de andere zalen niet, maar het idee om bij het voetbalstadion je evenement te houden is al bijzonder op zich. Bovendien is er dan ook ruime (betaalde) parkeergelegenheid.
IJsseldelta plenair

Flexibele indeling qua zaalgebruik in combinatie met standruimte

Op het centrale plein is ruimte voor registratie, speelse opstelling van stands en cateringbuffetten die gecombineerd kunnen worden met diverse zalen rondom die variëren van één of meerdere sessieruimtes vanaf 15 tot en met 250 bezoekers tot grote plenaire sessie ernaast voor wel 500 bezoekers.

Hotelovernachting op locatie

Het is altijd handig voor organisatie, sprekers en eventuele standhouders om voorafgaand en tijdens evenement dichtbij de locatie te kunnen overnachten. Bij IJsseldelta Center is dat mogelijk met het inpandige hotel Lumen.

Minpunt:
Reden waarom ikzelf hier geen evenement heb georganiseerd is de cateringprijs die boven budget van opdrachtgever lag.

Heb je ervaring met deze locatie? Laat me weten wat jouw bevindingen zijn.

Als je een evenement voor je bedrijf wilt organiseren zonder het geregel en de ‘rompslomp’, neem dan contact met mij op om mogelijkheden te bespreken.

Groeten van Jacoline Peek, Event Manager

tel. 0183-404 538 / 06-3733 9285
email jacoline@sparklingbiz.nl
LinkedIn

Voorbeeld evenement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *