Over mij

Netwerklunch_Jacoline_Peek
Fotografie: Bianca de Wit

Ik organiseer online en offline sprankelende ontmoetingen en evenementen voor boerinnen. Wat ik vaak zie, is dat deze ondernemers op gaan in dagelijkse routine, maar eigenlijk ook een extra inkomstenbron zoeken in een neventak en brug willen bouwen om meer in contact te komen met burgers, bewoners. Zij gunnen zich te weinig tijd om te werken aan hun onderneming en werken vooral in hun onderneming. Hierdoor lopen zij kansen mis en lopen soms vast in het ondernemerschap.

Graag draag ik mijn stenen bij om een brug tussen boer en burger te bouwen.
Veel agrarische bedrijven stellen hun boerderij open met hun boerderijwinkel met boerenkaas, eigen verwerkte zuivel, ijs, sappen, groente & fruit, evenementenlocatie, overnachten bij de boer, open dagen. Boerinnen zijn vaak de dragers van een neventak, vandaar dat het mijn missie is om hen te helpen door evenementen te organiseren om hun bedrijf verder te ontwikkelen, mijn netwerk open te stellen en via vloggen hun bedrijf en zichzelf zichtbaarder te maken.

Tom Oostra interviewde me pas voor HetKontakt, lees hier meer over mijn drijfveren om evenementen voor boerinnen te organiseren.

Welke neventak past bij jou
Farming Biz: brug tussen boer en burger

Op mijn pad ontmoette ik diverse inspirators, waaronder Nisandeh en Vered Neta. Bij hun events van Open Circles Academy raakten zij èn de deelnemers me en stimuleerden me meer en meer om uit mijn comfortzone te stappen. Dit bracht mij naar de passie en het idee voor mijn eigen bedrijf in plaats van ‘in loondienst’.

Together the sky is NOT the limit
Boek gesigneerd door Nisandeh Neta

De ontmoetingen met de inspirators en mijn eigen ontwikkeling hadden als resultaat dat ik eigen bedrijf startte om zakelijke evenementen te organiseren. Daarnaast was ik twee jaar mede-oprichter van Groene Vlinder Talentontwikkeling waarbij we voor anders-werkzoekenden inspiratiebijeenkomsten organiseerden om te ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen.
Mijn naam is Jacoline Peek van Sparkling Biz & Farming Biz”

Brug tussen boer en burger: Samen-leven

Wil je op de hoogte blijven van sprankelende berichten en ontmoetingen? Meld je hier aan.

The future is not the past
“Ik geloof, dat je verleden kracht mag geven om een nieuwe weg in te slaan met nieuwe ontmoetingen en kansen. Het is nooit te laat om het eens vanuit een ander standpunt te bekijken. Durf buiten de bekende paden te stappen en zet dagelijks een stap, zodat de reis naar je doelen toe, je leven een stuk levendiger en gelukkiger maakt. Dit geldt voor jezelf, maar ook in teams en organisaties.”

Benieuwd naar mijn ‘past’?