Wil je ook een brug bouwen tussen boer(in) en consument?

Ben/Ken je een boerin die start of uitbreidt met een boerderijwinkel,  recreatie, boerenijssalon en dan het liefst zonder jarenlang zelf ploeteren en uittesten om te weten wat wel/niet werkt?
Binnenkort zijn de opnames te bestellen van de inspirerende dag op vrijdag 7 juni in Bunschoten:
Groeiende neventak op je agrarische bedrijf.
Karolien Hupkes gaf bijvoorbeeld haar tips en tops om meer inzicht, overzicht te krijgen om je bedrijf uit te bouwen en sneller resultaat te halen waar jij blij van wordt.

Gemist? Vul even je voornaam en mailadres onderin deze pagina in, dan blijf je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
Ben je betrokken en wil je financieel/promotioneel bijdragen aan boerinnen-evenementen, laat het me weten via: http://bit.ly/boerinbijdrage

Uitslag van verloting tijdens NRM 28 en 29 juni: NRM stand nr. 110, Farming Biz:
Winnares van overnachting in één van de hooiberghutten: Miranda Hoogerbrugge.
Winnares van online vlogtraining: Jeanique Brus.

Zet alvast in je agenda:
Je kunt elk moment instappen met de online training vloggen over je boerderij, Klik hier of het wat voor je is.
zaterdag 14 september: Dag van de Boerin online evenement in Zwartsluis (bij Zwolle) en  HIER blikken we terug met online presentaties van het dit evenement.
12 november CRV Boerindag in Markelo, waar Farming Biz je graag in een kraam ontmoet met online & offline evenementen voor boerinnen, online vlogtraining en koeienkalenders van Bonnie Mohr.

Besloten facebookgroep

Maak alvast kennis met tips/voorproefje van anderen met bijv. kaasmakerij, winkel, ijsmaker. Ik informeer je graag via email als je hieronder laat weten waar je dat wilt ontvangen. >>Gratis lid worden van ‘Boerinnen die willen groeien’ kan hier<<

Mede ondersteund door:

Stichting Triodos Foundation, C. van ‘t Riet Zuiveltechnologie, Laan Heiloo BV-ijsgrondstoffen en Hooiberghutten ondersteunen dit initiatief.

Wil je een donatie doen om het boerinnenevenement Dag van de Boerin te ondersteunen? Dat kan via >>deze donatielink<< .

Ja, ik wil groeien

Je krijgt een inkijk bij diverse boerderijen met  o.a. een boerenkaasmakerij en boerenijsproducent met hun waardevolle tips, als je hieronder doorgeeft waar je dat wilt ontvangen.

Ja, ik wil groeien als boerin

UIteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens, check anders de Privacyverklaring Je kunt je onderaan emails afmelden als je niet meer op de hoogte wilt blijven van boerinnengroei.

Farming Biz - Jacoline Peek
Welke neventak past bij jou