Wil je ook een brug bouwen tussen boer(in) en consument?

Ben/Ken je een boerin die start of uitbreidt met een boerderijwinkel,  recreatie, boerenijssalon en dan het liefst zonder jarenlang zelf ploeteren en uittesten om te weten wat wel/niet werkt?

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen met bijv. zichtbaar worden, social media workshops, marketing en netwerken.
Daarnaast heb ik een breed netwerk waar ik je graag voorstel aan een expert voor jouw behoefte.

Op vrijdag 28 februari om 10.00 uur live-interview met Elvira van Maanen. Zij is een biologische boerin die natuur beheert en vleeskoeien houdt. In haar boerderijwinkel verkoopt ze eigen vlees en streekproducten.
Kijk live/terug op dit facebookbericht.

Volg Facebookpagina van FarmingBiz, zodat je melding krijgt van nieuwe evenementen. 

Je kunt elk moment instappen met de online training vloggen over je boerderij, Klik hier of het wat voor je is.

Terugblikken:
EventSummit inspiratie- en netwerktour:
Op deze beurs voor en door de evenementenbranche gingen boer(inn)en mee inspiratie opdoen bij andere locaties waar bijeenkomsten, events, teamuitjes en vergaderingen gehouden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook diverse contacten gelegd in hun regio en met mogelijke leveranciers. 

Dag van de Boerin online evenement in Zwartsluis (bij Zwolle) en  HIER blikken we terug met online presentaties van het dit evenement.

Binnenkort zijn de opnames te bestellen van de inspirerende dag op vrijdag 7 juni in Bunschoten:
Groeiende neventak op je agrarische bedrijf.
Karolien Hupkes gaf bijvoorbeeld haar tips en tops om meer inzicht, overzicht te krijgen om je bedrijf uit te bouwen en sneller resultaat te halen waar jij blij van wordt.

Gemist? Vul even je voornaam en mailadres onderin deze pagina in, dan blijf je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
Ben je betrokken en wil je financieel/promotioneel bijdragen aan boerinnen-evenementen, laat het me weten via: http://bit.ly/boerinbijdrage

Terugblik Inspiratie- en netwerktoer op beurs EventSummit

Terugblik Groeiende neventak op je agrarische bedrijf

Besloten facebookgroep

Maak alvast kennis met tips/voorproefje van anderen met bijv. kaasmakerij, winkel, ijsmaker. Ik informeer je graag via email als je hieronder laat weten waar je dat wilt ontvangen. >>Gratis lid worden van ‘Boerinnen die willen groeien’ kan hier<<

Ja, ik wil groeien

Je krijgt een inkijk bij diverse boerderijen met  o.a. een boerenkaasmakerij en boerenijsproducent met hun waardevolle tips, als je hieronder doorgeeft waar je dat wilt ontvangen.

Ja, ik wil groeien als boerin

UIteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens, check anders de Privacyverklaring Je kunt je onderaan emails afmelden als je niet meer op de hoogte wilt blijven van boerinnengroei.

Farming Biz - Jacoline Peek
Welke neventak past bij jou