Gratis

Yes, wat leuk je hier te ‘ontmoeten’. Als dank en kennismaking kun je hier 12 stappen gratis aanvragen voor een succesvol(ler) evenement of een gratis kennismakingssessie of vloggen voor je bedrijf een kans is die je wilt aangrijpen: zet je eerste stap en vraag een gesprek aan.

Wil jij voor jouw relaties, je klanten of voor je
community een geweldig evenement organiseren?

Mijn naam is Jacoline Peek van Sparkling Biz en ik kan jou helpen met jouw evenement op het gebied van:
1) organisatie evenement
2) werving van sponsors
3) promotie met video’s
4) werving van bezoekers.

Wil je mijn 12 stappen krijgen voor je succesvolle evenement?

Durf je het aan om persoonlijke video in te zetten voor je bedrijf/evenement?
Dat voelt eerst onzeker, onwennig aan, maar hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt. Zie de cameralens van je smartphone als je ideale klant met wie je praat. Jij bent uniek en mag gezien worden. Kijk maar naar Mariska.

De Zonnebloem wilde blogster Mariska verrassen met een vlogtraining. Ze schrijft over haar leven waarbij hulphond Don bijv. haar was doet, omdat ze in een rolstoel zit. Mariska blogster en vlogsster
Praten is ook wat moeilijk voor haar. Ik gaf haar een uur vlogtraining en interviewde haar op video. Eerst vond ze het eng, maar ze liet het los. In een kring van vrienden keken we de video terug en dezelfde middag maakte ze haar blog over deze training en mocht ik het interview openbaar maken op facebook.

Wat is jouw drempel nog?
Ik help je er graag overheen.

Pak je kans en zet je eerstvolgende stap om jezelf en je organisatie in 2019 zichtbaarder te maken op social media. Maak kennis met voordelen om video in te zetten en leer de eerste stappen in een live online training via Zoom (soort Skype). Leer je liever in een workshop, dan bespreken we daar mogelijkheden voor.

Interesse? Wil je hier meer over weten?